30/06/2016

Dab radio kopen? waarom dat? De FM radio zal er straks niet meer zijn. De minister van media wil in 2022 de FM frequentie af sluiten. De Fm radio zal dus helemaal verdwijnen en de dab radio zal het overnemen. Als je van plan bent een auto te kopen kun je ook het beste een auto met dab radio kopen zodat je niet over een paar jaar zonder radio in je auto zit. Dus een auto met dab radio kopen is absoluut geen slecht idee.

Auto met dab radio kopen?

Omdat de minister van media de FM frequentie af wil sluiten kunnen mensen met een FM radio in 2022 geen muziek meer luisteren op hun FM radio. Dus als je nu een nieuwe auto gaat kopen moet je wel eentje met een dab radio kopen. als je geen auto met een dab radio gaat kopen dan kun je in 2022 geen radiozenders meer ontvangen in je auto. Een auto met dab radio kopen is dus eigenlijk van groot belang als je in 2022 nog muziek wil luisteren in je auto, maar niet alleen voor in de auto is het belangrijk om een dab radio te hebben. Ook thuis moet je een dab radio hebben.

Dab radio kopen voor thuis

Als je thuis radiozenders wilt ontvangen heb je ook thuis een dab radio nodig natuurlijk. Want anders kun je ook thuis geen radiozenders meer ontvangen in 2022. Een dab radio kopen doe je bij radio-kopen.nl. hier vind u een groot assortiment aan radio’s waaronder dab radio’s. Als je een dab radio kopen gaat bij radio-kopen.nl en je besteld hem voor 22:00 dan kunt u de volgende werkdag al genieten van de muziek uit uw dab radio. Heeft u nog vragen over de dab radio dan kunt u contact met ons opnemen via de mail of door even te bellen.