25/01/2016

Het radio concept van Veronica Klink FM is vrijdag om 20:00 gereïncarneerd. Wat wij hiermee bedoelen is dat het oude concept van Veronica Kink FM zojuist verbeterd is tot Wave radio. De nieuwe zender Wave van Veronica wordt een radio concept waarin de festival hits van de toekomst op afgespeeld zullen worden. In het verleden heeft Veronica zich met name altijd gericht op de oude hits en nieuwe hits, maar heeft in het verleden buiten kink FM nooit aandacht gehad voor de aanstromende hits. Dit wordt nu verandert door een nieuwe radiozender die zich juist richt op de aanstromende hits.

Waarop te luisteren?

Het zal nog maar een paar weken duren en dan krijgt deze nieuwe zender zijn eigen FM-kanaal en zal later ook op de DAB radio te luisteren zijn. Tot die tijd moeten wij het concept even online afwachten want deze zender is tijdelijk alleen te luisteren via de webradio. Iedereen zit al te popelen om zo meteen deze nieuwe zender in de auto, onder de douche en ’s ochtends in de woonkamer te beluisteren. Als je zo’n nieuwe onbekende zender wilt beluisteren adviseren wij wel met klem een goede radio te nemen. Voor het verdere advies over welke radio’s het meest geschikt zijn voor zo’n nieuwe Veronica Wave radiozender zal ik in het stukje hieronder verder uitleggen zodat ook jij de komende tijd van deze nieuwe zender kan genieten.

Welke radio’s zijn het meest geschikt?

De nieuwe radiozender zal vermoedelijk niet op elke radio te beluisteren zijn in de komende weken. Voor het grootste deel zal dit aan het ontvangst te wijten zijn als Radio Veronica niet een sterk FM signaal door heel Nederland verspreidt. Om dan toch de grootste kans te maken deze radiozender goed te ontvangen raden wij  een paar modellen het meest aan. Het criterium van deze radio’s is dat ze een goed ontvangst hebben en het radiogeluid goed overbrengen door de kleine boxjes. Het eerste model waar wij grote verwachtingen van hebben met oog op juist de nieuwe radiozenders is de Sangean pr d6. Deze radio is in verschillende kleuren verkrijgbaar en heeft een zeer goed bereik en een goede knop om het signaal mee in te stellen. Verder zijn modellen als de Sangean Wr-1 ook nog erg geschikt voor nieuwe radio zenders vanwege een zuiver en goed ontvangst in combinatie met boxjes met een hoog bereik.