11/01/2016

Dab radio wordt niet in heel Nederland gedekt maar wel in een groot deel van ons land. Een dab radio kopen is niet voor iedereen een normale zaak. Dit komt echter ook doordat sommige mensen nog niet eens weten wat het precies is. De meeste hebben het vast al wel eens in het nieuws gehoord of op internet gelezen, maar het lijkt er toch echt op dat het de FM radio gaat vervangen. Een dab radio kopen kunt u daarom dan ook maar snel doen, u zou toch niet een van de laatste moeten zijn die een dab radio kopen zal.

Loopt Duitsland voor op Nederland

Het lijkt er op dit moment wel op, naar schatting heeft Duitsland wel wat meer geïnvesteerd in de dab radio dan Nederland dat heeft gedaan. Zo moeten in Duitsland de trouwe aanhangers van NDR een dab plus radio kopen, dit is omdat NDR in Noord-Duitsland het dab+ netwerk fors wil uitbreiden. Ook het Nederlandse NPO geeft de luisteraars nu de mogelijkheid om radio via het dab+ netwerk te laten luisteren. Zo word het voor de Nederlanders een stuk interessanter om een dab radio te kopen. Toch is het voor de Duitsers op dit moment nog steeds een stuk aantrekkelijker, een dab radio kopen in Duitsland is sinds December al helemaal aantrekkelijk dit is omdat ze in Duitsland het dab+ netwerk willen uitbreiden naar 200 zenders. Dit is het initiatief van het landelijke PO.

Sky radio hits weer via dab+ te beluisteren

Op 1 Januari 2016 trad sky radio met het nieuws naar buiten dat de hits vanaf nu ook weer via dab+ te beluisteren zijn. Een dab plus radio kopen is en word in Nederland dus ook erg aantrekkelijk. Een dab plus radio kopen kan daardoor ook op steeds meer plekken, zo bied zaak-shops een heleboel soorten dab radio`s aan. Een Fm radio kopen is op dit moment nog populairder, maar voor de mensen die in de nabije toekomst een dab radio moeten aanschaffen. Denk er nog eens goed over na, want misschien is het interessanter om een dab radio te kopen.