Soundmaster UR180HBR DAB+ wekkerradio
Soundmaster UR180HBR DAB+ wekkerradio
0 Reviews | Review toevoegen

Voor 22:00 uur besteld? Binnen drie werkdagen in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.

€ 69,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Soundmaster UR180HBR DAB+ wekkerradio

  • Storingsvrij naar uw favoriete radiostations luisteren via DAB+
  • Uitermate geschikt als wekker door het formaat, display en snooze-knop
  • Voorkeurszenders: altijd uw favoriete radiostation binnen handbereik
  • Binnen drie werkdagen in huis; zonder verzendkosten
  • Gratis verzending in Nederland en België

Soundmaster UR180: de DAB+ wekkerradio

De Soundmaster UR180 is een radio van hoogwaardige kwaliteit. Deze DAB+ radio van Soundmaster is vooral populair als wekkerradio. Dit door zijn compacte vierkante formaat, hierdoor past de radio op vrijwel elk nachtkastje. Doordat de UR180 DAB+ kan ontvangen is het mogelijk om storingsvrij naar uw favoriete radiostations te luisteren. Traditioneel FM-radio luisteren is natuurlijk ook gewoon mogelijk. Voor beide kunnen tien voorkeurszenders ingesteld worden, zo heeft u uw favoriete radiostations altijd binnen handbereik. De wekkerradio heeft twee instelbare alarmtijden en heeft een luxe houten finish.
 
Aan de voorkant zit een Easy-To-Read beeldscherm, hier wordt het radiostation weergegeven indien u via DAB+ luistert. Het scherm is naar wens dimbaar. De interne klok synchroniseert continu via het DAB+ netwerk, hierdoor komt u nooit te laat voor uw afspraak. Aan de voorzijde van de radio vindt u alle knoppen voor het schakelen tussen radiostations. Ook zit hier de snooze-knop. De radio heeft een uitgangsvermogen 1 Watt RMS.

Wat is Digital Audio Broadcast?

DAB is een Europees systeem gecreëerd in 1993 dat gedigitaliseerde radio-uitzendingen mogelijk maakt, als alternatief op analoge radiosignalen. Het grootste verschil tussen een DAB-radio en een analoge radio is dat de DAB-radio storingsvrij kan uitzenden en ontvangen. Wat een analoge radio niet kan. Als een DAB-radio storingsvrij uitzendt en ontvangt zijn er bovendien ook meer zenders beschikbaar in tegenstelling tot een analoge radio. Dit kan eventueel een oplossing bieden op de geringe capaciteit van de FM-band. Nog een voordeel is dat je tijdens de uitzending meer algemene informatie over de zender kan doorsturen.

dab logo

Specificaties

 
Kleur: zwart en bruin
Display: ja
Draaghendel: nee
Hoofdtelefoonaansluiting: ja
Aantal speakers: 1
Opnamefunctie: nee
Voeding: netstroom
Vermogen speakers: 1x 1 watt RMS
Gewicht: 500 gram
Bijzonderheden: DAB+
Afmetingen: 17,0 x 9,0 x 6,0 cm
Garantie: 2 jaar

Levering

 
Actuele status: op voorraad
Verzendkosten: € 0,00
Geschatte leverdatum:  

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.