Lenco MC-148 DAB+ radio

Voor 22:00 uur besteld? Volgende werkdag in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.

€ 99,00
Prijs per stuk

Voorraad : 4

Aantal: 
Bestellen

Lenco MC-148 DAB+ radio

  • Storingsvrij naar uw favoriete radiostations luisteren via DAB+
  • Gemaakt van hoge kwaliteit aluminium: past hierdoor in vrijwel iedere (woon)kamer
  • Beluister ook uw eigen muziek via AUX en CD
  • Voor 22:00 uur besteld,   in huis
  • Gratis verzending in Nederland en België

Lenco MC-148 DAB+: de DAB microset met afstandsbediening

De MC-148DAB+ is een stijlvolle en multifunctionele microset. Deze radio, gemaakt van hoge kwaliteit aluminium, heeft een modern en minimalistisch uiterlijk. Hierdoor past hij in vrijwel iedere (woon)kamer. Deze radio van Lenco kan zowel DAB+ als FM ontvangen. DAB+ maakt het mogelijk om storingsvrij naar uw favoriete radiostation te luisteren en is daarom ook de opvolger van FM. Traditioneel via FM naar uw favoriete radiostation luisteren is natuurlijk ook mogelijk. Zodra u uw favoriete stations gevonden heeft kunt u deze markeren als favoriet. Zo zijn deze radiostations altijd binnen handbereik.
 
Radio is echter niet het enige waar u naar kunt luisteren. Ook ondersteunt de radio CD en AUX. Dit alles wordt afgespeeld door de twee interne 5 Watt RMS luidsprekers. De radio is te bedienen via de knoppen aan de voorzijde of via de meegeleverde afstandsbediening.

Wat is Digital Audio Broadcast?

DAB is een Europees systeem gecreëerd in 1993 dat gedigitaliseerde radio-uitzendingen mogelijk maakt, als alternatief op analoge radiosignalen. Het grootste verschil tussen een DAB-radio en een analoge radio is dat de DAB-radio storingsvrij kan uitzenden en ontvangen. Wat een analoge radio niet kan. Als een DAB-radio storingsvrij uitzendt en ontvangt zijn er bovendien ook meer zenders beschikbaar in tegenstelling tot een analoge radio. Dit kan eventueel een oplossing bieden op de geringe capaciteit van de FM-band. Nog een voordeel is dat je tijdens de uitzending meer algemene informatie over de zender kan doorsturen.

dab logo

Specificaties

 
Kleur: zwart
Display: ja
Draaghendel: nee
Hoofdtelefoonaansluiting: ja
Aantal speakers: 2
Opnamefunctie: nee
Voeding: netstroom
Vermogen speakers: 2x 5 watt RMS
Gewicht: 3000 gram
Bijzonderheden: DAB+ en CD
Afmetingen: 18.6 x 22 x 43 cm
Garantie: 2 jaar

Levering

 
Actuele status: op voorraad
Verzendkosten: € 0,00
Geschatte leverdatum: